Accident: Un motociclist a fost ”proiectat” într-o ambulanță

Accident Un motociclist a fost ”proiectat” într-o ambulanță   

   Un accident rutier a avut loc în această dimineață, în jurul orei 10.25, pe strada Clujului, la intersecția cu strada Școlii. În urma accidentului a fost rănit un motociclist.

Conform polițiștilor, un șofer neatent, care ieșea de pe strada Școlii a lovit motociclistul, proiectându-l într-o mașină de ambulanță.

 

Un conducător auto nu s-ar fi asigurat corespunzător la ieșirea de pe o stradă, intrând în coliziune cu un motociclist care se deplasa regulamentar de la Cluj-Napoca spre  Apahida. În urma impactului motociclieta a fost proiectată pe contrasens, intrând în coliziune cu o autospecială a Ambulanței”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj, Carmen jucan.

În urma accidentului, motociclistul a fost rănit, acesta fiind transportat la UPU Cluj-Napoca.

Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea circumstanțelor exacte în care a avut loc accidentul.

One thought on “Accident: Un motociclist a fost ”proiectat” într-o ambulanță

  1. mai fratilor sunt si eu din Sannicoara si am fost la locul accidentului la 5 min. dupa , sa stiti ca din relatarile martorilor , care au asistat la accident si nu a casacalailor ,cat si a celor implicati in accident masina Supernova era iesita de pe str. Scolii cand motociclistul a acrosat-o din spate lovind stopul din partea stanga si proiectand-o in santul de pe margine, cand s-a redresat din depasirea coloanei de masini care era la 150 m distanta de iesirea de pe Scolii . Ca motociclistul a depasit pe linia continuua si pe trecerea de pietoni si ca avea aproximativ 90 Km / h ( din relatarile ambulatierului ) nu se pune ? cred ca inainte de a posta o stire ar trebui totusi si o informare mai precisa asupra evenimentului . in alta ordine de idei toate bune , salut initiativa de infiintare a acestui sait, astept obiectivitate si corectitudine .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *