Clujul va avea un Aquapark la Băile Someșeni. Care este termenul de finalizare

   Clujul va avea un Aquapark pe terenul pe care au funcționat în trecut Băile Someșeni, investiția urmând să fie făcută din fonduri private, cu susținerea Primăriei Cluj-Napoca.

Vom avea și Aquapark și Băile Someșeni. S-au făcut unii pași pe linie privată. Proprietarii Băilor Șomeșeni s-au adunat și au realizat niște probleme administrative și au înaintat deja unproiect și spre Primărie, dar și spre finanțare din surse bancare, pentru a realiza un Aquapark și reabilitarea Băilor Șomeșeni. 

Primăria îl susține și va fi parte la acest proiect, prin susținerea lucrărilor de infrastructură aferentă: drum, canalizare, iluminat, parcare, spații verzi, pentru a le putea oferi clujenilor șansa de a avea în orice moment al zilei din an, că e ianuarie sau că e august, un aquapark, iarna închis și vara deschis. 

   Ne vom implica și vom susține, iar în schimbul investiției vom primi abonamente, bilete, pe care le vom distribui persoanelor sărace, pensionarilor cu venituri mici, poate și tinerilor studenți pentru a putea să le dăm clujenilor un Aquapark și Băile Someșeni”, a precizat primarul Emil Boc, în emisiunea Știri de Cluj LIVE.

Primăria Cluj-Napoca a semnat un protocol de colaborare cu investitorii, necesar pentru ”obținerea finanțării de la bănci. Am arătat că suntem interesați să fim parteneri în acest proiect. În 2014 vom avea toate șansele să vedem lucrându-se la Aquapark, iar în 2 ani să fie totul gata”, a mai spus Emil Boc.

 

Sursa: stiridecluj.ro

2 thoughts on “Clujul va avea un Aquapark la Băile Someșeni. Care este termenul de finalizare

  1. da bine asteptam inca 4 ani pana in 2015, si intre timp altii mai destepti au facut acuapark ul de la floresti….si poate incet dispare ideea acestui acuaparc. o sugestie, cand faceti locuri de agrement domnilor studiati problema terenurilor, deseurilor, si a zonelor de risc cu privire la zonele geopatogene deoarece, mergi sa te distrezi si te imbolnavesti si nu stii de ce… de exemplu parcul de la floresti e imprejmuit cu stalpi de inalta electricitate, asa ceva nu e permis in zona de bazine, sau nu cunoasteti legile fizicii? apoi in zonele unde sunt stalpi de inalta tensiune, sunt de obicei si noduri de linii hartman, iar undele telurice ce se afla acolo transforma apa in ceva rau pentru cine intra in ea, la someseni speram sa nu fie aproape de pata rat unde e plin de deseuri toxice, si din nou intalnim aceeasi situatie. daca faceti ceva faceti cu cap, nu doar din interes material.

  2. da bine asteptam inca 4 ani pana in 2015, si intre timp altii mai destepti au facut acuapark ul de la floresti….si poate incet dispare ideea acestui acuaparc. o sugestie, cand faceti locuri de agrement domnilor studiati problema terenurilor, deseurilor, si a zonelor de risc cu privire la zonele geopatogene deoarece, mergi sa te distrezi si te imbolnavesti si nu stii de ce… de exemplu parcul de la floresti e imprejmuit cu stalpi de inalta electricitate, asa ceva nu e permis in zona de bazine, sau nu cunoasteti legile fizicii? apoi in zonele unde sunt stalpi de inalta tensiune, sunt de obicei si noduri de linii hartman, iar undele telurice ce se afla acolo transforma apa in ceva rau pentru cine intra in ea, la someseni speram sa nu fie aproape de pata rat unde e plin de deseuri toxice, si din nou intalnim aceeasi situatie. daca faceti ceva faceti cu cap, nu doar din interes material.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *