Coincidenta sau chiar avem un primar mai bun?

Desi e mult prea repede sa ne exprimam cu privire la noul primar, lucrurile in localitate par sa mearga bine.

De dimineata, inevitabil, s-au putut observa lucrarile de pe strada scolii, lucrari care erau incepute de ceva vreme. Intreaga strada s-a reasfaltat dupa ce s-au refacut canalele pentru canalizare, astfel strada a devenit si mai inalta. šŸ™‚ .

 

Pret de cateva ore muncitorii care se ocupa de aceasta lucrare au reusit sa reasfalteze intreaga strada de la primele ore ale zilei.

 

Desi stim ca pentru inca 2 saptamani fostul primar, Ionel Farcas, va mai ramane in primarie pentru predarea situatiei actualului primar, Grigore Fati, ne place sa credem Ā ca inceputul a fost unul POZITIV. (e bine sa fim optimisti)

9 thoughts on “Coincidenta sau chiar avem un primar mai bun?

  1. ar fi chiar culmea, dupa ati fost atat de "echidistanti" in campania electorala incat i-ati atribuit lui Farcas merite si pentru concertul sustinut de Andreea Balan :)) The nu-i nimic, e ok, traim in Romania, se accepta trecerea de la galben la rosu peste noapte.

  2. ar fi chiar culmea, dupa ati fost atat de "echidistanti" in campania electorala incat i-ati atribuit lui Farcas merite si pentru concertul sustinut de Andreea Balan :)) The nu-i nimic, e ok, traim in Romania, se accepta trecerea de la galben la rosu peste noapte.

  3. ar fi chiar culmea, dupa ati fost atat de "echidistanti" in campania electorala incat i-ati atribuit lui Farcas merite si pentru concertul sustinut de Andreea Balan :)) The nu-i nimic, e ok, traim in Romania, se accepta trecerea de la galben la rosu peste noapte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. CĆ¢mpurile obligatorii sunt marcate cu *