Furtuna in Cluj-Napoca

Dupa cateva zile de canicula, cu totii ne doream ploaie. La Sannicoara ne mai supara praful, iar in Cluj-Napoca asfatul se incingea mai rau ca o plita.
Miercuri dupa amiaza parea ca o sa ne mai racorim si ne-am racorit bine. Norii grei ce s-au abatul peste Cluj au adus ploaie si grindina, iar vantul puternic a facut ravagii: copaci rupti, acoperisuri dislocate si semne de circulatie doborate.

In parcul din spatele Teatrului National Cluj si in Piata Avram Iancu au fost doborati aproximativ douazeci de copaci. In cadere copacii au rupt liniile de curent, au avariat masini si au blocat carosabilul.

Parcul din Piata Stefan cel Mare a avut cel mai mult de suferit, copaci s-au rupt, blocand aleeile pietonale. Trecatorii au ramas uimiti de distrugerile provocate in doar 20 de minute de vijelie. Peste tot erau crengi rupte si copaci cazuti. Angajatii Teatrului National impreuna cu cativa curiosi priveau, fara a putea face mare lucru, la arborii care blocau accesul in parcare si care in cadere au lovit masinile stationate.  

 

Vezi in pagina urmatoare distrugerile produse in Piata Avram Iancu >>

One thought on “Furtuna in Cluj-Napoca

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *