Lucrări de mântuiala la Căminul Cultural Sânnicoara. Plouă prin acoperiș

Căminul cultural din Sânnicoară este dovada cea mai clară despre cum se risipește banul public din bugetul localității. Nici nu a fost inaugurat, iar prin tabla cu care este acoperită clădirea, se infiltrează apa. Pete galbene, produse de aceste infiltrații de apă prin tavan, se pot vedea pe tencuiala proaspăt vopsită în alb.

Căminul a fost construit de firma Conimet Impex, patronată de Bogdan Moldovan și Marian Haiduc din Cluj, în baza unui proiect făcut de N.D.A. 7 Proiect SRL.

Viceprimarul comunei Apahida, Radu Păcurar, a mers azi în inspecție la noul cămin cultural din Sânnicoară unde i-a găsit pe muncitori în timp ce reparau găurile din acoperiș. Viceprimarul Păcurar a scris pe contul său de facebook, despre ce a găsit la Căminul Cultural din Sânnicoară.

”Azi am fost la Căminul Cultural Sânnicoara, lucrare aproape finalizata cu exceptia unor amenajari exterioare. Personal nu ma incanta in mod deosebit arhitectura lui, considerand-o cam prea nonconformista pentru un edificiu de cultura, cu fatada de tip hala si acoperis lasat pana jos in spate, in genul cabanelor de munte. Nici aceasta lucrare nu s-a facut pe baza unui concurs de proiecte, desi asa era normal, fiind o cladire publica si reprezentativa pentru localitate” a spus viceprimarul.

                                 

”Ca o parere, din nou personala, materialele sunt de slaba calitate, probabil ce a fost mai ieftin pe piata. Scena e facuta din bucati de scandura, de fapt resturi, prost finisata, balustradele sunt foarte urate, nu cred ca am mai vazut asa urate pe undeva, finisate din topor, fara mana curenta din lemn, doar o teava prost vopsita.

Desi cladirea este recent finalizata, deja ploua in ea, lucru de neinteles, avand in vedere ca acoperisul e unul simplu. Totusi, muncitorii au fost chemati si executau reparatiile, dupa cum se vede intr-o fotografie. Am mai vazut mici fisuri, o infiltratie la tavan, un parchet pus stramb intr-o camera…”  a adăugat viceprimarul Radu Păcurar.

Galerie foto:

One thought on “Lucrări de mântuiala la Căminul Cultural Sânnicoara. Plouă prin acoperiș

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *