Nu mai sunt locuri la gradinita din Sannicoara

Părinții care și-au înscris copiii din timp la grădinița din Sânnicoară au fost cei mai norocoși; Acum nu mai sunt locuri.

Foto: arhivă www.sannicoara.ro

 

Grădinița din Sânnicoara, deși e cea mai mare din zonă, a fost nevoită să respingă din cererile care au fost aduse pentru înscrierile în acest an din cauza lipsei de locuri.

„Anul acesta a fost înregistrat cel mai mare număr de cereri pentru înscrieri din ultimii zece ani. Sunt părinți care nu și-au putut înscrie copiii în grupa mică din cauză că au venit prea târziu iar numărul copiilor înscriși a crescut substanțial.”  spune una din educatoarele grădiniței.

Condițiile bune de care dispune grădinița, experiența educatoarelor și mai ales posibilitatea de a opta pentru un program prelungit pentru cei mici, sunt principalele motive pentru care tot mai mulți părinți aleg să-și înscrie copiii la grădinița din Sânnicoara.

Aceasta nu are un număr mic de locuri: Grădinița dispune de suficiente locuri pentru copiii din localitate însă au fost  înscriși foarte mulți copii și din alte localități sau cartiere învecinate.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *