Încep pregătirile pentru Halloween din ”Grădina lui Vlad”

1609719_573660466079149_2973396879436239459_n   Grădina lui Vlad, pentru că aşa se numeşte pagina de Facebook a gospodarului din Sânnicoara, este plină de bostani numai buni pentru decupat figuri interesante de Halloween.

   Este pentru prima oară, anul acesta când am semănat seminţe selcţionate de bostani. Am avut seminţe pentru 3.000 de mp de grădină.

   Din cauza vremii şi a ploilor multe, târzii de vară, au cam crescut buruienile în jurul lor, dar tot rămâne frumoasă experienţa culesului. Ne-am gândit să facem cum fac americanii la ferme…vin şi culeg recolta, indiferent de ce produse îşi doresc. Noi avem bostani, aşteptăm copiii, părinţii sau dascălii să vină să-şi aleagă. Preţul este mic pentru că vrem să ne bucurăm de bucuria lor. (Vlad Măcicăşan, agricultor)

Dacă nu doriţi să cumpăraţi încă bostanul, dar vreţi, neapărat, să aveţi parte de unul, puteţi să vă alegeţi, să-l rezervaţi şi să optaţi pentru culegerea lui, la momentul potrivit.

Grădina lui Vlad – Facebook

Halloween este o sărbătoare de origine celtică, preluată astăzi de multe popoare din lumea occidentală.  Specific pentru Halloween este dovleacul sculptat, care reprezintă Lanterna lui Jack. Cu ocazia acestei sărbători, copiii se maschează în vrăjitori, mumii sau alte personaje.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *