O femeie a fost lovită de un biciclist pe strada Grădinarilor

O femeie în vârstă de 70 de ani a fost accidentată de un biciclist neatent în această seară în jurul orei 21:00. 

Femeia (Lăcătuș A.)  circula pe marginea străzii când a fost accidentată de biciclistul neatent care nu s-a asigurat la intersecție. Accidentul s-a produs pe strada Grădinarilor, la intersecția cu strada Aurel Vlaicu. La fața locului a ajuns de urgență o ambulanță pentru a-i acorda îngrijiri medicale bâtrânei.

”Fiind în curte am auzit o femeie văietându-se și țipând după ajutor. Când am ieșit, femeia era întinsă iar bicilistul era speriat neștiind ce să-i facă. Am sunat la urgențe văzând că femeia sângera” spune un locatar de pe strada Grădinarilor.

Femeia a suferit răni ușoare iar medicii au decis să o transporte la spital pentru a fi supravegheată mai ales că este înaintată în vârstă.

Se pare că accidentul s-a produs din cauza neatenției biciclistului (Pavel P.) care nu s-a asigurat ieșind de pe un drum secundar.

 

5 thoughts on “O femeie a fost lovită de un biciclist pe strada Grădinarilor

  1. fals!mintiti cu nerusinare,la locul accidentului nu a sosit nici o ambulanta.,si tare as vrea sa stiu cine de pe str.gradinarilor a sunat la ambulanta,pt.ca eu personal am transportat o pe Llacatus A. la urgente.INFORMATI VA CORECT INAINTE DE A SCRIE UN ARTICOL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *