Parc de joaca pentru copii lasat in paragina

La intersecția străzii Horea și Tineretului, un loc de joacă pentru copii este în paragină și pare să fie complet uitat de autorități.

Două bănci sunt rupte aproape în întregime, rămânând din ele doar scheletul metalic, iar alte două sunt fără spătar. Aparatele de joacă sunt deteriorate, fiind chiar periculoase pentru copii.

După cum se poate observa și în imagini in părculeț nu mai există spațiu verde, acesta fiind neîngrijit, iar groapa de nisip este acoperită de vegetația scăpată de sub control. Copii nu mai pot folosi aproape niciun aparat, hințiile fiind toate rupte iar balansoarele deteriorate. Singurele care mai servesc la divertismentul celor mici sunt topoganele din metal care nu par a fi atât de degradate.

“De mult e așa. Aici nu s-au mai făcut lucrări de întreținere sau amenajare de peste 6 ani. Se aruncă mizeria peste tot chiar dacă sunt coșuri de gunoi”, ne-a spus un locatar al zonei.

De altfel, sannicoara.ro a mai relatat despre starea precară a părculețului și lunile trecute. Atunci, reprezentanții localității au declarat că vor face reparații în părculeț doar dacă se fac mai multe plângeri în acest sens.

“Se știe de problemă și se va interveni când ne vor cere mai mulți locuitori acest lucru. Momentan, la primărie, nu au mai venit astfel de reclamații din partea cetățenilor”, au declarat reprezentanții Primăriei. Locul de joacă se află chiar între străzile Horea și Tineretului, la intersecția cu strada Parcului din Sânnicoară.

Dacă dorești să ajuți și tu la amenajarea acestui spațiu de joacă o poți face aducând la cunoștința primăriei nemulțumirea față de această situație, telefonic la numărul:
Tel. 0264 231.777, Fax. 0264 231.475  la adresa  Str. Libertății, nr.122, Apahida, Cluj sau e-mail la apahida_cj@yahoo.com

foto: sannicoara.ro

16 thoughts on “Parc de joaca pentru copii lasat in paragina

 1. ma bucur ca in sfarsit s-a sesizat cineva in ceea ce priveste acest parc sper sa se i-a masuri cat mai curand in aceasta priviunta ori sa se desfinteze ori sa-l modernizeze la standarde europene ca tara europeana ce suntem credetima ca de cate ori merg cu fetita mea in parc am emotii si chiar daca are 6 ani niciodata nu o las nesupravegheata in acest parc in primulk rand pt. ca mie frica sa nu cada de pe toboganele alea inalte de metal si in al doilea rand ca mie frica sa nu calce in metalele ramase de la bancile rupte si in toate mizeriile de pe acolo.sper sa se alature cat mai multi parinti acestei cauze si in curand sa vedem un rezultat in ceea ce priveste acest pericol pt.copii nostri.

 2. ma bucur ca in sfarsit s-a sesizat cineva in ceea ce priveste acest parc sper sa se i-a masuri cat mai curand in aceasta priviunta ori sa se desfinteze ori sa-l modernizeze la standarde europene ca tara europeana ce suntem credetima ca de cate ori merg see you fetita mea in parc am emotii si chiar daca are 6 ani niciodata nu o las nesupravegheata in acest parc in primulk rand pt. ca mie frica sa nu cada de pe toboganele alea inalte de metal si in al doilea rand ca mie frica sa nu calce in metalele ramase de la bancile rupte si in toate mizeriile de pe acolo.sper sa se alature cat mai multi parinti acestei cauze si in curand sa vedem un rezultat in ceea ce priveste acest pericol pt.copii nostri.

 3. ma bucur ca in sfarsit s-a sesizat cineva in ceea ce priveste acest parc sper sa se i-a masuri cat mai curand in aceasta priviunta ori sa se desfinteze ori sa-l modernizeze la standarde europene ca tara europeana ce suntem credetima ca de cate ori merg see you fetita mea in parc am emotii si chiar daca are 6 ani niciodata nu o las nesupravegheata in acest parc in primulk rand pt. ca mie frica sa nu cada de pe toboganele alea inalte de metal si in al doilea rand ca mie frica sa nu calce in metalele ramase de la bancile rupte si in toate mizeriile de pe acolo.sper sa se alature cat mai multi parinti acestei cauze si in curand sa vedem un rezultat in ceea ce priveste acest pericol pt.copii nostri.

 4. In sfarsit se intreaba cineva si de starea acestui parc. Dar pana la urma o sa se modernizeze? ca din acest articol nu prea am inteles ce se va intampla cu el.

  1. Rafael, o să se amenajeze acest parc doar dacă la primărie ajung cât mai multe sesizări cu privire la acest aspect. Asta înseamnă că cu cât sună mai mulți părinți la primărie, cu atât mai repede ne putem aștepta la rezultate.

   1. cine sa faca? primaria din Apahida? nicio sansa.
    aia doar pentru ei fac. Noi o sa asteptam sa devenim oficial cartierul Clujului 🙂

  2. Mai multa lume a intrebat de parcul respectiv……dar ramanem cu intrebarile….asteptand unul dupa altul sa faca ceva…de ce nu luam ex la Dezmireni sa ajutam si noi locuitorii cu ceva ??? pe langa ajutorul primit de la primarie , fireste….!!!

 5. Va sunt recunoscator pentru postarea acestei stiri care defapt ne motiveaza pe toti sa ajutam la dezvoltarea acestei zone. Am sunat si eu la primarie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *