Primaria cere retragerea licentei de transport a MV trans

Primaria Cluj-Napoca cere Consiliului Judetean (CJ) retragerea licentei de transport a societatii MV Trans, angajatorul soferului care a agresat in acest sfarsit de saptamana un calator. MV Trans a fost contractata in urma unei licitatii publice pentru a efectua
servicii de transport pe ruta Cluj-Napoca – Apahida pana in iunie 2011. Reprezentantii Primariei Cluj-Napoca sustin ca au expediat o adresa catre CJ Cluj in care sunt enumerate sanctiunile inregistrate de compania MV Trans pe raza municipiului. In acest an, inspectorii municipalitatii au aplicat 15 sanctiuni in valoare totala de 150.000 de lei pentru utilizarea ilegala de catre societatea mentionata a statiilor de imbarcare/debarcare ale Regiei Autonome de Transport Urban Calatori.

Prin urmare, Primaria Cluj-Napoca cere CJ Cluj, autoritatea care a atribuit licentele de transport pentru operatorii ce ofera astfel de servicii intre localitatile judetului, sa retraga autorizatia MV Trans. Licenta MV Trans este valabila in perioada 1 iulie 2008 – 30 iunie 2011.

„In urma evenimentelor inacceptabile care s-au produs in ultima saptamana, am solicitat CJ sa analizeze posibilitatea retragerii licentei de transport pentru acest operator care, dupa felul in care isi trateaza clientii, nu are ce sa caute pe piata serviciilor clujene de transport de persoane”, a declarat primarul Sorin Apostu.

Pe de alta parte, reprezentantii CJ au declarat ca la ei nu a ajuns nicio solicitare din partea municipalitatii cu privire la suspendarea licentei de transport a companiei pitestene.

„La noi nu a intrat nicio solicitare oficiala, dar poate urmeaza sa o primim. In momentul in care o vedem o sa analizam datele si solutiile care se impun in acest sens”, a declarat Victor Popa, purtatorul de cuvant al Consiliului Judetean Cluj.

One thought on “Primaria cere retragerea licentei de transport a MV trans

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *