Stația ”Rondocarton” continuă să arate AȘA

20141204_143842

 

La intrarea în localitatea Sânnicoara, stația ”Rondocarton”, prima stație, arată în continuare într-o stare deplorabilă.

În luna IUNIE a acestui an, atât primăria Apahida cât și CTP au fost sesizați de starea acestei stații de autobuz. Atunci când plouă este chiar imposibil să stai în acel loc; ”lacul” de pe marginea gardului crește aproape până la carosabil.  Atunci primăria Apahida a intervenit cu pietriș care să astupe această baltă mare și a durat câteva săptămâni, însă acum este la fel sau poate chiar mai rău.

La sfârșitul lunii noiembrie, primăria Apahida a promis crearea unor stații de autobuz care ar începe să fie montate la începutul lunii decembrie. Încă nu s-a văzut începerea construcției unor astfel de stații.

Citește articolul integral aici: 

Încă așteptăm să vedem stațiile de autobuz promise de primăria Apahida. Până atunci, se pare călătorii sunt nevoiți să aștepte în continuare autobuzul în baltă.

 

One thought on “Stația ”Rondocarton” continuă să arate AȘA

  1. Si statia din capătul străzii 1 Mai e la fel… Când e soare si uscat, e si praf mult, când ploua e si noroi mult ! Nu înțeleg de ce nu era bine in fata spălătoriei sau daca nu se poate, sa se amenajeze un loc „demn” de o statie !!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *