Educatoare de la grădinița ”Sânziana” reclamată la ISJCJ.

Grădinița Sânnicoara
Grădinița Sânnicoara

    O educatoare de la Grădinița ”Sânziana” din Sânnicoara a fost reclamată de părinții care au copiii în grupa mică la Inspectoraul Școlar Județean Cluj după ce, de nenumărate ori, nu s-a prezentat la locul de muncă lăsând copii în grija îngrijitoarei.

 

Părinții povestesc că acest fenomen se întâmplă de când educatoarea Ramona T. a fost repartizată la grădinița ”Sânziana” din Sânnicoara, în urmă cu 7 ani.

”De multe ori ajungem dimineața la grădiniță cu copii și suntem nevoiți să ne întoarcem pentru că educatoarea nu se prezintă la locul de muncă, fără să anunțe. Mai sunt zile în care lăsăm copii cu îngrijitoarea însă dânsei îi este foarte greu să se ocupe de ei pentru că are multe atribuții care trebuie să le facă în grădiniță și nu este de responsabilitatea acesteia să facă asta. Cealaltă educatoare de la grupa mare nu a lipsit niciodată, de fiecare dată își așteaptă copii în sală și se ocupă de ei corespunzător iar noi suntem nevoiți să ne întoarcem acasă cu copii pentru că această educatoare iresponsabilă își tratează locul de muncă cu o nepăsare totală ” ne-a scris o mămică.

De fiecare dată părinții contactează Grupul Școlar ”Ștefan Pascu” de care aparține grădinița însă de atâția ani nu s-a luat nicio măsură.

A fost contactată și Primăria Apahida care a părut surprinsă de comportamentul educatoarei și ne-a asigurat că se vor lua măsuri.

Părinții nu mai au nicio încredere în serviciile locale așa că au depus o plângere la Inspectoratul Școlar Județean Cluj pentru a cere ajutorul.

Unii părinți au refuzat să-și mai ducă copii la această grădiniță din cauza educatoarei, chiar dacă condițiile din grădinița ”Sânziana” sunt mai bune ca altele din oraș.

2 thoughts on “Educatoare de la grădinița ”Sânziana” reclamată la ISJCJ.

 1. Dragii mei, cei care încercați sa denigrați anumite persoane din jurul vostru trebuie sa mai luați niște cărți de gramatica limbii române și anumite date despre persoana pe care o atacați. În primul rand educatoare are 10 ani în gradina din comuna dumneavoastră iar acei 7 ani pe care îi amintiți mai sus cred ca va lipsesc cu desăvârșire vouă. Așa ca în saptamina mare am rugămintea sa va îndreptați gresala iar în oglinda sa va priviți caracterul nu chipul. Sunt și eu cadru didactic, deci prin urmare cea ce ați scris nu cred.

  1. Nu stiu care din ei ar trebui sa puna mana pe o carte de gramatica a limbii romane :)))
   Pe viitor, să sti si tu, cadrule didactic, că ”Săptămâna” se scrie cu ”â” din a.
   Cuvântul ”gresala” pe care l-ai scris in comentariu, nu există în DEX-ul limbii române. Poate doar la tine la materie îl predai copiilor care sunt nevoiți să te asculte. Sau poate te refereai la greșeală? … Mai sunt greseli însă m-am plictisit să te corectez.

   Mă amuză partea ta de sfarsit in care, citez ”Sunt și eu cadru didactic, deci prin urmare cea ce ați scris nu cred. ” :))) . Ok. deci asta explică totul: SUNT ȘI EU CADRU DIDADICT.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.