Someș Delivery 2023 la Sannicoara 21-10-23 | Pentru un Someș mai verde!

Caravana Someș Delivery din cadrul Campaniei Someșul Culoar Verde- Albastru are loc în 21 Octombrie, în Sânnicoară, la Căminul Cultural. 

După o primă ediție de succes în Apahida în 2022, Someș Delivery revine în comună cu o ediția specială; Sâmbătă, 21 Octombrie 2023 la Căminul Cultural din Sânnicoară vor avea loc discuții libere cu proiectanții culoarului Someșului, administrația locală, specialiști și localnici. După discuție organizatorii vă invită să ne apropiem de Someș prin proiecția documentarului Râu, un video eseu vizual însoțit de un live set Danaga despre râul Someșul Mic și lacurile din amonte, urmat de o proiecție cu fotografii și video-uri despre natură realizate de Andrei Lazăr.

🚲 Se poate ajunge la Sânnicoară și reveni în Cluj cu bicicletele, ghidați de partenerii organizatorilor, CCN.

🌿 Evenimentul face parte din campania Someșul Culoar Verde – Albastru, ediția 2, un program organizat de Someș Delivery (Asociația MiniMASS) în parteneriat cu Clubul de Cicloturism „Napoca”, Societate Organizată Sustenabil (SOS Someșul Nostru) și Clujul Sustenabil.

Parteneri: Primăria Apahida, Asociația Pro Apahida

🌊 ♻️ Campania Someșul Culoar Verde – Albastru, ediția 2 face parte din programul Cu Apele Curate, implementat cu sprijinul Lidl România. Programul reprezintă un apel la implicare în combaterea și prevenirea poluării cu plastic a apelor Dunării și afluenților săi, adresat membrilor comunităților și autorităților publice din localitățile vizate.

#SomesulCuloarVerdeAlbastru #CuApeleCurate #REsetPlastic

Doar împreună putem să contribuim la un Someș mai verde. Haideți să-l descoperiți!

PROGRAM COMPLET

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *