Tiganii iau cu asalt Baile Cojocna

Băile cu apă sărată de la Cojocna sunt evitate de turiști din cauza țiganilor care își fac de cap.

Oamenii sunt nemulţumiţi din cauză ca e plin de ţigani care urlă şi sar în apă, şi că aceştia nu plătesc bilet de intrare. De asemenea mamele se plâng că ţiganii intră în bazinele pentru copii, aruncă cu apă sărată şi astfel îţi piere tot cheful de a mai intra în apă.

Administratorul ştrandului cu apă sărată de la Cojocna, Remus Beldean, este de-a dreptul îngrijorat de această situație. ”Vin și intră fără să plătească. Vin în grupuri, sar în apa și deranjează clienții. Eu, singur, nu voi putea să fac nimic. Vom discuta și la Primarie pentru a vedea ce se poate face. În Cojocna avem 50% rromi și nu se poate face nimic cu ei. Sunt violenți și nu avem cum să îi obligăm să plătească bilet de intrare măcar. Vin 10 – 15 invidizi, care înjură și care sunt violenți”, a spus Beldean.

Administratorul stațiunii susține că ţiganii se comportă ca niște vandali. ”Dușurile sunt rupte, dozatoarele de săpun sunt distruse. E vandalism si nu găsim soluții impotriva lor. Vom avea o dezbatere la Primăria din Cojocna pentru a găsi soluții”, a mai spus Remus Beldean.

Deşi există aceste probleme, se pare că nu toată lumea le dă importanţă; Dintr-un articol postat pe site-ul apahida.ro, se deduce că oamenii din Apahida nu par a fi nemulţumiţi: „Cojocna ramane strandul preferat al apahidenilor. Ca in fiecare an baile de la Cojocna sunt pline de apahideni care se bucura de apa calda si sanatoasa. Modernizarile facute in ultimul an atrag mai multi turisti. Terenurile de fotbal si tenis sunt disponibile la preturi accesibile.” scrie autorul site-ului.

One thought on “Tiganii iau cu asalt Baile Cojocna

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.