Tarom mai introduce un zbor zilnic Bucuresti – Cluj

Tarom anunta ca va introduce un zbor zilnic suplimentar pe ruta Bucuresti – Cluj.

Anuntul vine dupa cel prin care Tarominforma ca zborul Cluj-Napoca – Frankfurt si retur va fi sistat din cauza gradului mic de incarcare a avionului.

Tarom mai introduce in orarul de vara curse directe spre Dubrovnik (Croatia) si Nisa(Franta), in zilele de joi si duminica. In plus, va opera doua zboruri zilnice Bucuresti-Londra si retur.

Operatorul va opera trei zboruri pe saptamana pe relatia Bucuresti-Budapesta si retur.

Pe plan intern, Tarom va creste frecventa curselor Bucuresti – Cluj-Napoca si Bucuresti-Timisoara cu un zbor pe zi, astfel ca vor exista sase zboruri zilnice.

 

Tarom anuleaza zborul Cluj – Frankfurt, din 28 martie

Conducerea Aeroportului International Clujanuntat ca Tarom va inchide din 28 martiezborul Cluj – Frankfurt.

Zborul va fi anulat pentru ca Romania nu aintrat in Schengen. In realitate aceastacursa este pe ruta Otopeni – Cluj – Frankfurt si compania aeriana romana nu poate operazboruri interne pana cand Romania nu intra in spatiul Schengen. S-a ajuns in situatia ca pe ruta Otopeni – Cluj avionul sa vina pe jumatate gol si sa nu poata fi luati pasageri care doreau sa circule numai pe intern. Probabil ca va fi operat zborul directOtopeni – Frankfurt„, a declarat David Ciceo.

Directorul Aeroportului International Cluj a mai adaugat ca prin intrarea Romaniei in Schengen aeroporturile interne ar avea mult de profitat pentru ca vor putea opera zboruri cu escala.

Zborul Cluj – Frankfurt va fi sistat din 28 martie.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.